+31 (0) 24 388 13 63 Hulzenseweg 20 6534 AN Nijmegen

Over Coffee ConcepT

Over Coffee ConcepT

Over Coffee ConcepT

Coffee ConcepT is een landelijk werkende organisaties van kwalitatief hoogwaardige koffiesystemen. Betrouwbaar, persoonlijk en oprecht zijn de kernwaardes die centraal staan in al onze activiteiten. Met Coffee ConcepT weet u waar u aan toe bent, zowel op het gebied van kwaliteit als service. Ons unieke portion bag koffiesysteem is hier het perfecte voorbeeld van. Altijd de lekkerste koffie op een eenvoudige manier waarbij constante kwaliteit wordt gewaarborgd.

Samen Inclusief

Wij geloven in een inclusieve samenleving en hiervoor maken wij ons ook hard. Coffee ConcepT is een erkend leerbedrijf. Door de combinatie van erkend leerbedrijf en onze samenwerking met Pluryn bieden wij jongeren volop kansen om op hun eigen tempo kennis te maken met de arbeidsmarkt. Zij kunnen bij ons terecht voor werkervaring om zo in de praktijk een vak te leren. Door deze ervaring hopen wij jongeren te helpen een stabiele sociale omgeving voor zichzelf te creëren.

Sport verbindt

Naast werk is sport voor veel jongeren een belangrijke factor voor een sociaal stabiele omgeving. Omdat Coffee ConcepT veel (sport)verenigingen voorziet van koffiesystemen hebben wij hier de kans om een steentje bij te dragen. Coffee ConcepT is naast leverancier van koffiesystemen, ook actief sponsor van diverse (sport)verenigingen. Samen met onze afnemers zoeken wij naar de beste sponsormogelijkheid. Op deze manier proberen wij zowel jongeren binnen en buiten onze organisatie, maar ook de (sport) verenigingen, een steuntje in de rug te geven